Få et intelligent alarmsystem

Selv de mest klimavenlige familier kan også være udsatte. Derfor vil vi gerne være med til at passe på både værdier og det, du holder mest af. Hos norström tilbyder vi innovative alarmløsninger til din bolig med et bredt udvalg af intelligente centraler og en bred portefølje af indendørs og udendørs komponenter, der er med til at skabe smarte og sikre boliger.

 

Gå aldrig på kompromis med din sikkerhed

Tit og ofte går kvalitet og pris hånd i hånd. Når vi tilbyder et intelligent alarmsystem, så betaler du for et pålideligt og troværdigt system, der er med til at øge boligens og dermed jeres sikkerhed. Vi ønsker, at du aldrig på kompromis med din sikkerhed, aldrig går ned på godt udstyr, og derfor kan du trygt stole på, at du med norströms alarmsystem er i sikre hænder.

 

Et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek

Gennem norström kan vores partner tilbyde et gratis sikkerhedstjek af din bolig. Du får en professionel sikkerhedskonsulent på besøg, som sikkerhedssikrer din bolig med henblik på at udpege de mest udsatte områder og vejleder dig om yderligere forebyggende tiltag, der kan optimere din boligs sikkerhed. Få et helt gratis sikkerhedstjek af din bolig ved at kontakte vores kundeservice kundeservice@norstrom.dk