Meget mere end grøn strøm

Hos norström ønsker vi at tilbyde løsninger og muligheder, der rækker langt ud over, hvad der kommer ud af stikkontakten. Vi har derfor i et solidt samarbejde med vores partnere skaffet gode tilbud på alt fra internet og alarmer til telefoni og forsikringer. Dette sikre dig en enkelt kommunikationsvej samt en bedre brugeroplevelse. Vi fokuserer på, at du som kunde skal forkæles, føle dig tryg og være med til at gøre en forskel gennem vores klimapolitik og “plant et træ”-koncept.


Hos norström tilbyder vi en brugeroplevelse, hvor du kan finde interessante tilbud på en lang række forskellige ting. Ligegyldigt om du vil se fede film eller streame gennem vores univers af samarbejdspartnere eller måske forkæle familien med de nyeste lydbøger, så kan du gennem norström få gratis adgang til dette. Og når familien hygger sig i nogle af landets mest populære forlystelses- og dyreparker eller hos en af vores mange andre samarbejdspartnere, vil turen blive lidt federe og lidt billigere med vores oplevelsesportal. Her kan du finde rabatter på masser af oplevelser og events – bare følg vores oplevelseselefant. Vi garanterer dig, at der er noget for enhver smag!

 

For at tage del i vores fordelsprogram kræver det at man tegner et “FRIEND”-abonnement hos norström. Fordelene kan tilgås gennem “mit norström”.

 

 

Tag med streaming-aben og udforsk et uendeligt univers af underholdning

Norströms streaming-abe svinger sig imellem alle de gode tilbud af forskellige tjenester, der er gratis det første stykke tid for dig som kunde. Streaming-udvalget er stort, så den lille abe har travlt med at streame både film og serier på Cmore m.v.

Mere end bare film og serier
Når streaming-aben er færdig med at se film og serier, elsker den at finde en god afslappende gren, hvor den kan sidde og lytte til lydbøger om aftenen. Lydbøgerne er nemlig også er en del af vores mange forskellige streaming-tilbud.

Oplev vores streaming-univers
Her på siden kan du læse meget mere om vores spændende univers, der er tilgængeligt for alle FRIEND kunder.
Der er noget for enhver smag og for enhver aldersgruppe, hvad enten det handler om at finde din nye yndlingsserie, se en god film eller lade de yngste opleve et bredt udvalgt af børnevenligt indhold. Når du klikker på de forskellige links, kan du se betingelser og perioderne, hvor oplevelserne er helt gratis. Kontakt gerne klima-giraffen, hvis du skulle have spørgsmål, ellers ønsker vi dig god tur i streaming-universet.

 

 

Spar penge med rabatgeden

Rabatgeden er det travleste dyr i hele norström-universet. Hver dag er den på jagt efter nye, spændende tilbud, som du kan få glæde af. Rabatgeden har nemlig lavet fordelagtige aftaler med en lang række danske butikker og webshops. Det betyder, at du som norström-kunde kan opnå store rabatter og få mere økonomisk frihed.

Vi har stanget priserne helt i bund

Når du handler hos en af vores partnere, så optjener du penge, der kan bruges til at betale din elregning. Det er nemt, lige til og fordelagtigt for dig. Du skal blot indtaste dit kreditkort i vores rabatportal, så går vi automatisk ind og registrerer, når du handler i en af vores butikker. Du har derfor ikke brug for hverken rabatkoder eller specielle kort, du skal blot betale som du plejer, så har vores rabatged sørget for resten.

Opnå nemme rabatter
Vi hjælper gerne med at sætte din bruger op for dig, så du hurtigt kan få adgang til alle de forskellige rabatter. Alternativt kan hoppe op på geden, gribe fast i hornene og suse igennem vores rabatunivers nedenfor. Vi ønsker dig god fornöjelse!

 

 

Mød vores oplevelseselefant

Tag med oplevelseselefanten på tur i vores oplevelsesportal. Vores oplevelseselefant elsker at søge spænding og oplevelser. Den ved alt om, at vi skal passe på vores miljø og være klimabevidste, men har stadigvæk masser af tid til at have det sjovt og nyde livet. Alle elsker oplevelseselefanten, derfor har den fået lavet en helt masse seje rabatter, som den deler ud af til alle sine venner.


Få mindeværdige oplevelser
Du kan få op til 25 % rabat på entrébilletter til nogle af landets mest populære forlystelses- og dyreparker. Du har også mulighed for at bestille billetter til biografen, hvis du ønsker dette. Elefanten skal nok guide dig igennem, så du nemt og sikkert kommer et skridt nærmere en masse forskellige fantastiske oplevelser. Se et bredt udvalg af de forskellige tilbud her på siden, som vi har til dig.