8292 træer plantet i juli, August og September

Hos norström er det essentielt, at strøm udgør et formål, hvor der er fokus på miljø. Hvor vi i en verden af konstant forandring og streaming teknologi kan finde trøst i skoven, hvor et træ forbliver et træ. Naturen lærer os, hvordan vi kan leve, elske og vokse sammen med hinanden og netop derfor, har vi hos noström valgt, at lave en eksklusiv el aftale, hvor du ikke kun får lys i dit hjem men hvor du tager ansvar, ved at være en del af, at skabe en bedre planet, en bedre fremtid for dem du har kært.

For at skabe noget så unikt, har vi lavet et samarbejde med Growing Trees Foundation, som gør det muligt at etablere og vedligeholde nye skove til bekæmpelse af klimaforandringer samt reduktion af CO2. Skoven er populært sagt jordens lunger. Udover at vi nu kan ånde lettet op, på baggrund af de nye ”lunger” vi sammen skaber, sørger tiltaget også for, at få renere drikkevand, flere levesteder til vores planter og dyreliv samt nye områder til danskernes friluftsliv.

Siden vores har vi planetet 8292 træer i samarbejde med Growing Trees Foundation og vi forventer at plante over 100.000 træer efter et år. Se vores fremskridt på www.growingtrees.dk

 

 

Vores samarbejdspartnere hos norström

Fælles for alle valg af samarbejdspartnere er, at der er en forbindelse til enten klimaet, de
fremtidige generationer eller en grøn tanke bag projektet eller formålet. Vi kan selvfølgelig ikke
gøre dette uden vores trofaste kunder, hver gang en af disse betaler en regning, hensætter vi et
beløb til NGO´er eller andre organisationer eller samarbejdspartenere, der er med til at gøre en forskel.

Følg gerne med og læs om alle de gode projekter som støtter både giraffer, aber og geder, mens vi ligeledes sikrer et bæredygtigt aftryk langt ud i fremtiden. Har du spørgsmål til vores samarbejder eller har du en ide til et godt projekt, som vi hos norstöm kan støtte op omkring, så smid klimagiraffen en besked i vores chat.

Tak til alle jer der er med til at gøre dette muligt.

 

Energi med holdning

Klimaskoven er oprettet i samarbejde med alle norströms kunder. Det betyder, at hver gang du betaler enregning hos norström, så planter vi et klimatræ. Det samme gør vi, når vi modtager en ny kunde. På denne måde er vi med til at kompensere klimaet og naturen for vores CO2-udledning til glæde for både giraffer og mennesker. Det kalder vi energi med holdning.

Vi håber at skoven vil tiltrække alt fra dyreliv, institutioner samt motionister, mens det skal give en stor glæde til alle besøgende. På sigt vil vi oprette naturlegeplaser, spor til mountainbike og shelters til fri afbenyttelse for alle. Det er vores kunders gave til dig og mig.

Ser her en video af skovrejsningsprojektet.