Hvad er klimastrøm?

Klimastrøm er energi der bliver produceret af vedvarende energikilder, som i dette tilfælde er vand, sol eller vindenergi. Klimastrømmen (også kaldt naturenergi eller grøn strøm) er med til at mindske udledningen af CO2. Det betyder, at du er med til at passe på jordkloden ved at vælge denne klimavenlige strømtype.

Hos norström handler vi kun med den klimavenlige energi. Vi mener, at man kan være verdens bedste elselskab samtidig med man passer bedre på miljøet, naturen og jordens ressourcer.
Mange af de traditionelle energiselskaber vi ser i dag, er baseret på el fra kulkraftværker. Det er er en effektiv energikilde, men kulkraftindustrien udleder store mængder af CO2, hvilket er skadeligt for miljøet – og derfor vil vi gerne tilbyde et grøn og effektivt alternativ. Når du benytter klimastrøm, er du med til at reducere udledningen af klimagasser som CO2. I gennemsnit udledes der 482 gram CO2 for hver forbrugt kWh, som vi med den klimavenlige strøm kan være med til at reducere. Ved at blive kunde hos norström benytter du kun certificeret klimastrøm. Det koster ikke ekstra, men det giver god samvittighed, mens vi gør hele jorden en stor tjeneste!

 

Hvilken type produkt kan du vælge?

Hos norström kan du vælge 2 forskelleige produkter. Fælles for begge produkter er at vi ønsker en grøn profil. Det betyder at man kun kan vælge vedvarende engikilder hos norström. Som en yderligere del af den klimaanvarlighed vi gerne vil promovere i norström, planter vi et træ for vores kunder hver 3. måned, samt ved opstart som kunde. Det gør vi samarbejde med Growing Trees Network Foundation.

Du kan altså ikke vælge den grønne profil fra men du kan vælge mellem 2 meget forskellige produkter. Et meget simpelt produkt som hedder GO, til de kunder som ønsker en klassisk elleverandør, der sikrer at der er strøm i kontakten, men heller ikke mere. Vores andet produkt hedder FRIEND og det er vores hjertebarn. Produktet FRIEND er modsat GO en abonnementsprodukt, men tilgengæld for du så mange fordele ved dette produkt at du næsten skal gøre dig umage hvis det  ikke skal skabe en kæmpe værdi for dig i hverdagen.

Nedenstående kan de se forskellen for de to forskellige produkter – se venligst fanen “Fordele” for en uddybning af hvad man får med som FRIEND kunde.