Hvad er klimaström?

Traditionelt har energiselskaber baseret på el fra kulkraftværker, som udleder store mænger af CO2. Det forurener og er direkte skadeligt for klimaet.

Norström tilbyder dig nu et grønt alternativ: Klimaström.

Klimaström er nemlig udelukkende grøn energi, der bliver produceret af vedvarende energikilder såsom vand-, sol- eller vindenergi.

Vi benytter kun certificeret klimastrøm, så du aktivt er med til at reducere den samlede udledning af CO2. Det koster ikke ekstra, men det giver god samvittighed.

Sammen passer vi på miljøet, naturen og jordens ressourcer.

Vælg din klimaström

Som kunde hos os er ikke muligt at vælge den grønne profil fra. De to produkter, som du kan vælge imellem, er grønne, klimavenlige og baserer sig kun på certificeret vedvarende energi.

Klimaansvar har mange facetter, og vi har i norström besluttet, at vi planter et træ, hver gang du betaler en regning samt ved opstart som kunde. Det gør vi i samarbejde med det fremadskuende, grønne initiativ: Growing Trees Network Foundation.

GO giver dig klimaström til en variabel pris. Der er ingen gebyrer, og vi planter et træ, hver gang du betaler din regning samt ved oprettelse som kunde.

FRIEND giver dig klimaström til en fast abonnementspris. Derudover får du adgang til vores oplevelsesunivers, gratis streaming og cashback. Når du handler hos en af vores partnere, så optjener du penge, der kan bruges til at betale din elregning. Der er heller ingen gebyrer, og vi planter et træ, hver gang du betaler din regning samt ved oprettelse som kunde.

Læs mere om dine fordele som FRIEND-kunde her.